NOVOSTI

Nova interaktivna mapa PL Gaženica

 

  admin1@luz / 17.11.2020.

 
 

Lučka uprava Zadar izradila je novu interaktivnu mapu putničke luke Gaženica kojoj se može pristupiti na poveznici  https://www.port-authority-zadar.hr/gazenica/index.html. Interaktivna mapa ažurirana je novim podacima, modernija i preglednija od prethodne verzije koja je izrađena 2016. godine. Novo sučelje interaktivne mape vrlo je jednostavno i intuitivno, te rađeno po mjeri korisnika kako bi mu se olakšao pristup svim bitnim informacijama. Tako je samo jednim klikom miša na poveznicu u desnom kutu moguće prijeći iz interaktivne mape u virtualnu šetnju PL Gaženica koja je ažurirana 2019. godine, a potom i u virtualnu šetnju putničke luke Zadar. Nova mapa PL Gaženica također sadrži i informacije o osnovnim sadržajima luke, kao i svim budućim projektima, a prikazuje i sve lokalne, međunarodne i kruzerske tokove prometa.

U suradnji s HAK-om pomoću tri kamere omogućen je prikaz trenutnog stanja prometa, a interaktivna mapa pokriva i područje parking zona.

Kako bi svim korisnicima PL Gaženica bile dostupne pravovremene i točne informacije, interaktivna mapa je napravljena i u inačici na engleskom jeziku.