NOVOSTI

Naslovna   //   Novosti

Radovi na rekonstrukciji ribarske luke Gaženica – rujan 2021.
 

Izvještaj o izvedenim radovima do 30.09.2021.

 

  05.10.2021.

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa za I. fazu radova na Liburnskoj obali
 

Iz Lučke uprave Zadar pozivaju sve sudionike u prometu da poštuju znakove privremene regulacije prometa, kojom se neće znatno utjecati na prometni režim u centru grada.

 

  01.10.2021.

SUSPORT na ECOWAVES konferenciji
 

Lučka uprava Zadar i Klaster intermodalnog prijevoza (KIP) predstavili su projekt SUSPORT kao primjer dobre prakse na ECOWAVES konferenciji pod nazivom “Jačanje kapaciteta za pravilno gospodarenje

 

  29.09.2021.

AGRRA i Lučka uprava Zadar kroz ECOWAVES povezali korisnike lučkog područja
 

U organizaciji Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, a u sklopu projekta ECOWAVES, danas je u zadarskom hotelu Kolovare održana konferencija pod nazivom “Jačanje kapaciteta

 

 

Najava početka radova na Liburnskoj obali
 

Danas je u Ulici Bedemi zadarskih pobuna (Muraj) održana konferencija za medije povodom skorašnjeg početka radova na rekonstrukciji zaobalnog dijela Liburnske obale, koji će se odvijati u sklopu projekta “Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok”, a koji započinju u ponedjeljak, 4. listopada.

 

  28.09.2021.

Cruiser EURODAM tvrke Holland America Line u PL Gaženica
 

Pozitivna je vijest da se cruising industrija napokon pokrenula te da su cruising kompanije, makar stidljivo ali i vrlo oprezno, krenule u realizaciju svojih kružnih putovanja.

 

  13.09.2021.