NOVOSTI

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST LUČKE UPRAVE ZADAR

 

  14.02.2022.

 
 

Upravno vijeće Lučke uprave Zadar, sukladno odredbi članka 41. Statuta LUZ, prihvatilo je na jutrošnjoj sjednici zahtjev ravnatelja radi sporazumnog raskida Ugovora o radu od 15.09.2021. godine, s datumom 17. veljače 2022. godine.

U svom zahtjevu, ravnatelj je naveo da se niz projekata započetih i/ili preuzetih u važećem mandatu završava ili su pred dovršetkom, te smatra da su glavni ciljevi u razvoju lučke infrastrukture u ovom trenutku ostvareni prema planu. Radovi na tekućim projektima odvijaju se sukladno dinamičkim planovima, međutim, planirane nove, potencijalne projekte Lučke uprave Zadar koji zahtijevaju njegov ostanak do kraja mandata, nije u mogućnosti preuzeti iz osobnih razloga i stečenih uvjeta za punu mirovinu.  

Na istoj sjednici prihvaćena je odluka o imenovanju privremenog ravnatelja Lučke uprave Zadar u osobi dosadašnjeg pomoćnika ravnatelja g-dina Đonija Štambuka, te je donijeta i odluka o pokretanju postupka radi raspisivanja javnog natječaja za izbor i imenovanje novog ravnatelja.